Nette Meisjes schudden de muziekwereld wakker met hun debuutsingle 'INSOMNIA (JAJAJAJA)'

0
Het is tijd om de muzikale orde op te schudden, en Nette Meisjes staan te popelen om precies dat te doen. Dit opkomende duo, bestaande uit Sjakie en Annie, brengt een unieke ska-punk-feest vibe naar het toneel, doorspekt met onbehouwen teksten en borderline infantiele hooks. De debuutsingle 'INSOMNIA (JAJAJAJA)' van Nette Meisjes zal je zonder twijfel wakker houden met hun energie en onstuimigheid.


In plaats van een aanklacht tegen de slaapverwekkende staat van de popmuziek, fungeert 'INSOMNIA (JAJAJAJA)' als een lachspiegel, waarin we zien wat het betekent om jong te zijn. De jeugdige energie en rebellie die uit het nummer stralen, zal ongetwijfeld een glimlach op je gezicht toveren. Met hun debuut willen Nette Meisjes je meenemen op een reis door het leven en de belevenissen van de hedendaagse jeugd.

Alsof dat nog niet genoeg is, is er ook een remix van 'INSOMNIA (JAJAJAJA)' gemaakt door niemand minder dan Wieger Hoogendorp, bekend van zijn werk met onder andere Goldband en Sophie Straat. Deze samenwerking voegt een extra dimensie toe aan het nummer, met een unieke interpretatie die zowel trouw blijft aan het originele geluid als een eigen draai eraan geeft.

Nette Meisjes zijn niet van plan om het rustig aan te doen, en op 30 november zullen ze hun eerste eigen clubshow spelen in de Melkweg. Met hun aanstekelijke energie, unieke sound en scherpe teksten zijn ze vastbesloten om het publiek te laten zien waar ze toe in staat zijn.

'INSOMNIA (JAJAJAJA)' is slechts het begin voor Nette Meisjes. Hun frisse benadering van muziek en hun onbevreesde houding zullen ongetwijfeld indruk maken op zowel fans als critici. Houd ze in de gaten, want dit duo is klaar om de muziekwereld wakker te schudden.
Tags

Post a Comment

0Comments
Post a Comment (0)
To Top